همه چیز درباره ایرانیان میزوری و زندگی در این ایالت

ایرانیان میزوری • زندگی در میزوری • ایالت میزوری

مشاور املاک میزوری - سوزان گرامی

میزوری به نام ایالت «به من نشان بده» معروف است، چرا که مردم آن به این معروف هستند که فقط به آنچه می‌بینند اعتقاد دارند. نام آن یک اصطلاح هندی آلگونکوین به معنای “رودخانه قایق‌های بزرگ” است. این ایالت که در اصل خانه تعدادی از قبایل هندی بود که در سال 1821 وارد اتحادیه شد و به عنوان یک ایالت از آمریکا رسمیت پیدا کرد. امروزه بیش از نیمی از جمعیت در شهرهای بزرگ میزوری – کانزاس سیتی و سنت لوئیس – زندگی می‌کنند. پایتخت آن شهر جفرسون است و تعداد زیادی از مهاجران در این شهر مشغول به کار و گذران زندگی هستند.

ایرانیان سهم بزرگی در جامعه مردم میزوری دارند و بسیاری در این ایالت مشغول کار، تحصیل و زندگی هستند. در این مقاله با ما همراه شوید تا بیشتر درباره این ایالات و همچنین زندگی ایرانیان در این ایالت بدانید.

لیست ایرانیان میزوری

ایرانیان در این شهر در مشاغل مختلف مشغول به کار هستند و حتی بسیاری این شهر را برای تحصیل انتخاب می‌کنند. برخی از مهم‌ترین مشاغلی که می‌توان در این ایالت پیدا کرد و صاحبان این عناوین ایرانی باشند، عبارت‌اند از:

ایالت میزوری

میزوری به عنوان یکی از ایالت‌های تشکیل دهنده ایالات متحده آمریکا به شمار می‌آید. این ایالت در شمال آیووا قرار دارد. میزوری از شرق با رودخانه می سی سی پی، ایلینوی، کنتاکی، و تنسی و در جنوب، آرکانزاس، در غرب، اوکلاهاما، کانزاس، و نبراسکا همسایه است. به استثنای تنسی، میزوری بیش از هر ایالت دیگر ایالات متحده، مرز با دیگر ایالت‌ها دارد. رودخانه میزوری که این ایالت را به دو نیم تقسیم می‌کند، از کانزاس سیتی در غرب، از مرکز ایالت، جفرسون سیتی، در مرکز و از سنت لوئیس در شرق می‌گذرد و در نهایت به می سی سی پی می‌رسد. میزوری نام گروهی از مردم بومی بود که در زمان استقرار اروپاییان در این منطقه زندگی می‌کردند. فرانسوی‌ها نام رودخانه را از روی جامعه بومی نامیدند و رودخانه نیز نام خود را به ایالت داد.

میزوری که در نزدیکی مرکز ایالات متحده واقع شده است، محل تلاقی زمین‌های شرقی و چمنزارهای غربی و مزارع پنبه جنوبی و مزارع ذرت شمالی است. از زمان پذیرش آن به عنوان بیست و چهارمین عضو اتحادیه در 10 اوت 1821، تمام اتفاقات سیاسی و اجتماعی‌ای که در این ایالت رخ داده، کاملا نشان دهنده یک ایالت مرزی است.

میزوری تا زمان پذیرش تگزاس در سال 1845 غربی‌ترین ایالت در آمریکا بود و برای چندین دهه به عنوان پایانه شرقی مسیرهای سانتافه و اورگان به شمار می‌آمد. سنت لوئیس، یکی از بزرگترین شهرهای میزوری، از دیرباز نزدیکترین ارتباط با فرهنگ و جامعه مستقر در ایالت‌های شرقی را دارد. علاوه بر تمام اینها، میزوری به عنوان دروازه اصلی غرب نیز شناخته می‌شود.

زندگی در میزوری در تمام جنبه‌ها تعادل را دارا می‌باشد و به همین خاطر می‌توان در آن هم زندگی شهری و  هم زندگی روستایی را مشاهده کرد و علاوه بر آن، بین لیبرال و محافظه کار نیز تعادل برقرار است. این ایالت از نظر شهرنشینی و فعالیت‌های صنعتی در ایالات متحده رتبه بالایی دارد، اما کشاورزی قوی را نیز حفظ کرده است. بسیاری از ویژگی‌های محافظه کارانه زندگی روستایی که قبل از دهه 1930 در این ایالت غالب بود تا قرن بیست و یکم حفظ شده است. در واقع، نام مستعار میزوری، State Show-Me، نشان دهنده سنت شک و تردید در مورد تغییر است.

ایرانیان میزوری

ساکنان اصلی میزوری مردمان بومی مختلف بودند، به ویژه میزوری‌ها در شرق و کوپاو و اوسیج در غرب. با گسترش قدرت و نفوذ اروپا در این قاره، سایر گروه‌های بومی آمریکای شمالی وارد این منطقه شدند. بیشتر مردم بومی در اوایل قرن نوزدهم به زور از میزوری به اوکلاهاما کنونی منتقل شدند. اگرچه در اوایل قرن بیست و یکم بیش از 20000 نفر بومی آمریکایی تبار در میزوری باقی مانده بودند، اما آنها فقط بخش کوچکی از کل جمعیت این ایالت را تشکیل می‌دادند.

پس از ورود اولین مهاجران فرانسوی در قرن هجدهم، مهاجرت به این ایالت عمدتاً از ایالت‌های شرق و شمال شرق و همچنین از جنوب صورت گرفت. در نهایت، اقتصاد مبتنی بر کشاورزی و جامعه‌ای با حال و هوای مردمان جنوب در Bootheel و در منطقه معروف به Little Dixie به وجود آمد که ساکنان آن عموماً در شمال رودخانه میزوری ساکن بودند و حضور آنها در امتداد سواحل آن تا وسط ایالت به سمت غرب ادامه داشت. پس از سال 1820، تعداد زیادی مهاجر خارجی، به ویژه آلمانی‌ها، ایرلندی‌ها و انگلیسی‌ها – وارد این ایالت شدند. تا سال 1860، گروه‌های بزرگی از آلمانی‌ها در میزوری، عمدتاً در سنت لوئیس و فقط در غرب، ساکن شدند، در حالی که بسیاری از ایرلندی‌ها در شهر ساکن شده بودند.

بین سال‌های 1860 و 1890، مهاجرت از اوهایو، ایلینوی و ایندیانا از جنوب فراتر رفت، در حالی که تعداد فزاینده‌ای از مهاجران از آلمان وارد شدند که عمدتاً در مراکز شهری ساکن شدند. متعاقبا، سنت لوئیس و کانزاس سیتی تعداد قابل توجهی از ایتالیایی‌ها یونانی‌ها و همچنین لهستانی‌ها و یهودیان را به خود جذب کردند. تا جنگ جهانی دوم (1939-1945) بیش از 20 گروه قومی مختلف اروپایی در روستاهای میزوری ساکن شده بودند. در اوایل قرن بیست و یکم، بیش از چهار پنجم جمعیت این ایالت سفیدپوست بودند.

مهاجرت بسیاری از آمریکایی‌های آفریقایی تبار به شمال از مناطق روستایی جنوب، ترکیب قومی جمعیت را به ویژه در نیمه اول قرن بیستم تغییر داد. از سال 1940 تا 1960 تعداد ساکنان نژاد اروپایی سفید 11 درصد افزایش یافت، در حالی که جمعیت آفریقایی تبار 62 درصد افزایش یافت. در اوایل قرن بیست و یکم، آفریقایی‌آمریکایی‌ها بیش از یک دهم کل جمعیت این ایالت را تشکیل می‌دادند که اکثریت آن در سنت لوئیس و کانزاس سیتی ساکن بودند.

از حدود سال 1980، جوامع اسپانیایی و آسیایی در این ایالت رشد قابل توجهی داشتند. در دهه آخر قرن بیستم، جمعیت اسپانیایی تبار میزوری – عمدتاً مکزیکی – تقریباً دو برابر شد تا بخش کوچکی از جمعیت این ایالت را تشکیل دهند. اگرچه اکثر ساکنان اسپانیایی تبار این ایالت در سنت لوئیس و کانزاس سیتی زندگی می‌کنند، اما بسیاری نیز در جنوب غربی میزوری ساکن بودند، جایی که صنعت طیور در این ایالت در حال رشد و میزان اشتغال در آن بسیار بالا بود. جمعیت آسیایی این ایالت، که در آن جوامع چینی، هندی و ویتنامی غالب هستند، در بزرگترین شهرهای ایالت نیز متمرکز هستند. البته که ایرانیان نیز در میان این افراد دیده می‌شوند و آنها نیز این ایالت را به عنوان مکانی برای رشد و البته کار انتخاب کردند.

با توجه به میزان تنوع فرهنگی و قومیتی در این ایالت، جای تعجب ندارد که تنوع مذهب را نیز در آن مشاهده کنیم. کلیسای کاتولیک رومی، به ویژه در مناطق سنت لوئیس و کانزاس سیتی قدرتمند باقی مانده است. فرقه‌های اصلی پروتستان، باپتیست‌ها و متدیست‌ها از دیگر فرقه‌های مذهبی این ایالت هستند، اما گروه‌های پنطیکاستی نیز در سراسر این ایالت حضور دارند. جامعه یهودی بیشتر در شهرهای بزرگ ساکن هستند. تعداد کمی از افراد دارای مذهب آمیش در کوه‌های اوزارک و چندین مکان دیگر در این ایالت حضور دارند.

زندگی در میزوری

آیا به مهاجرت به ایالت میزوری فکر می‌کنید؟ این ایالت واقع در غرب میانه، ممکن است مکانی ایده‌آل برای بسیاری از افراد برای زندگی و کار باشد. شاید یکی از دلایل آن وجود زندگی شهری و روستایی در کنار هم و همچنین امکانات متنوع باشد.

اما در مورد جزئیات چطور؟ همان‌طور که همه ما می‌دانیم، در زمان مهاجرت چیزهای بیشتر از شهرت و موقعیت یک ایالت برای تصمیم گیری مهم می‌شوند. اگر می‌خواهید زندگی در ایالت میزوری را تجربه کنید، قبل از تصمیم گیری نهایی خود برای نقل مکان، مزایا و معایب زیر را بخوانید! ابتدا با مزایای زندگی در میزوری شروع می‌کنیم:

  • فرصت‌های شغلی قوی
  • تجربه زندگی آرام
  • تنوع در فعالیت‌ها و تفریحات خارج از خانه
  • هزینه زندگی کم
  • جاذبه‌های و زیبایی‌های طبیعی
  • جامعه دوستانه
  • موقعیت مرکزی در آمریکا
  • مشکلات ترافیکی کمتر

تمام نقاط دنیا که مردم در آنها زندگی می‌کنند چیزهایی خواهند داشت که چندان مطلوب نیستند و میزوری نیز از این مقوله مستثنا نیست. معایب زندگی در این ایالت نیز عبارت است از:

  • شرایط آب و هوایی
  • مدیریت آفات
  • کمبود تیم‌های ورزشی
  • جنایت در شهرها
  • مراقبت‌های بهداشتی ضعیف
  • آلودگی
  • شرایط جاده‌ها
  • سیل

کشور

ایالات متحده آمریکا

پایتخت

جفرسون سیتی

بزرگترین شهر

کانزاس سیتی

طول

300 مایل (480 کیلومتر)

عرض

241 مایل (390 کیلومتر)

جمعیت (2020)

6,160,281

رتبه

19

درآمد متوسط خانوار

53,578 دلار

زبان گفتاری

انگلیسی 93.9%

اسپانیایی 2.6%

آلمانی 0.4%

فرانسوی میسوری

 

EXT LINKS:

?Why Join Missouri Agents

Comments are closed.