همه چیز درباره ایرانیان مونترال و زندگی در این شهر
ایرانیان مونترال • زندگی در مونترال • شهر مونترال
مونترال شهری در استان کبک کانادا است که تاریخ و فرهنگی غنی دارد. این شهر فرهنگ اروپایی را با شیوه زندگی آمریکای شمالی ترکیب کرده است. مونترال قدیم، با ساختمانهای قرن هفدهمی خود، با شهر مدرن امروزی تضاد دارد و نشان میدهد که چگونه مونترال از نظر فرهنگ و تاریخ بسیار غنی است.
مونترال یکی از دوزبانهترین شهرهای کانادا و بزرگترین شهر فرانسوی زبان پس از پاریس است. مونترال برای هر شخصی میتواند جذابیتهای متفاوتی داشته باشد، اما در نهایت همه میتوانند فعالیت دلخواه خود را در این شهر پیدا کنند. دوستداران طبیعت میتوانند از کوه رویال و باغ گیاه شناسی لذت ببرند، در حالی که دوستداران هنر مجذوب موزه هنرهای زیبای آن خواهند شد. این شهر کانادا نیز، مکانی برای زندگی مهاجران از نقاط مختلف دنیا است.
ایرانیان سهم بزرگی در جامعه مردم مونترال دارند و بسیاری در این شهر مشغول کار، تحصیل و زندگی هستند. در این مقاله با ما همراه شوید تا بیشتر درباره این ایالات و همچنین زندگی ایرانیان در این شهر بدانید.
لیست ایرانیان مونترال
ایرانیان در این شهر در مشاغل مختلف مشغول به کار هستند و حتی بسیاری این شهر را برای تحصیل انتخاب میکنند. برخی از مهمترین مشاغلی که میتوان در این شهر پیدا کرد و صاحبان این عناوین ایرانی باشند، عبارتاند از:
- مشاور املاک ایرانی در مونترال
- دکتر ایرانی در مونترال
- دندان پزشک ایرانی در مونترال
- روانشناس ایرانی در مونترال
- وکیل مهاجرت ایرانی در مونترال
- رستوران ایرانی در مونترال
شهر مونترال
مونترال در استان کبک، در جنوب شرقی کانادا واقع شده است. مونترال دومین شهر پرجمعیت کانادا و کلان شهر اصلی استان کبک است. شهر مونترال حدود سه چهارم جزیره مونترال (Île de Montréal) را اشغال کرده است، بزرگترین جزیره از 234 جزیره مجمع الجزایر هوچلاگا، یکی از سه مجمع الجزایر نزدیک به تلاقی رودخانههای اتاوا و سنت لارنس، است.
مونترال شهری تاریخی است که بیشتر آن در استعمار فرانسه بوده است و قدمت آن به قرن شانزدهم میرسد. با اینکه این شهر ابتدا سکونتگاه مبلغان بود، اما خیلی زود و پس از تسخیر این شهر توسط بریتانیا در سال 1763، به یک مرکز تجارت خز، مرکز حمل و نقل، تولید و مالی تبدیل شد. از زمان کنفدراسیون کانادا (1867)، مونترال بزرگترین مرکز شهری در کشور کانادا بود تا اینکه در دهه 1970، تورنتو از آن پیشی گرفت. کاناداییهای فرانسوی اکثریت جمعیت مونترال را تشکیل میدهند، که اغلب گفته میشود دومین شهر بزرگ فرانسوی زبان جهان (بعد از پاریس) است، اگرچه صحت این ادعا گاهی اوقات زیر سوال میرود. با این حال، اقتصاد مونترال برای مدت طولانی تحت سلطه اقلیت انگلیسی زبان بود. این شهر مقصد بسیاری از مهاجران بوده است و به طور گسترده به عنوان یکی از بینالمللیترین شهرهای آمریکای شمالی شناخته میشود. مونترال همچنان شهری با جذابیت، سرزندگی و شادی است و مدرنیته در آن موج میزند.
قدم زدن در خیابانهای مونترال یک تجربهی عالی است؛ به ویژه مرکز تاریخی معروف به مونترال قدیمی (Vieux-Montréal)، که با خیابانهای سنگفرش و سبک معماری آن قرن شانزدهم، تاریخ را به رخ میکشد.
ایرانیان مونترال
بعد از استعمار مونترال توسط فرانسه، این شهر به مقصدی ایدهآل برای فرانسویها تبدیل شد. با این حال، در دهه 1760، جمعیت مسلط فرانسوی کاتولیک کانادایی شهر شاهد هجوم پروتستانهای انگلیسی زبان بودند، که پس از امضای معاهده پاریس در سال 1763 و واگذاری رسمی مونترال به بریتانیای کبیر، این اتفاق افتاد. در واقع، از اوایل دهه 1830 تا اواسط دهه 1860، ساکنان بریتانیایی اکثریت ساکنان مونترال را تشکیل میدادند. رشد مونترال به عنوان یک مرکز تولیدی نیازمند نیروی کار فراوان بود. به همین دلیل، اروپاییان بسیاری به این شهر آمدند، اما بیشتر کسانی که به دنبال کار بودند، فرانسویهای کانادایی بودند که این موضوع موجبات تنش میان این دو قوم را به وجود آورد.
مالکان و کنترل کنندگان اقتصاد مونترال در بیشتر موارد انگلیسی زبان بودند. فرانسویهای کانادایی، جمعیت غالب از اواسط دهه 1860، در کارخانهها کار میکردند. این شکاف باعث شد بلوار سن لوران (خیابان سنت لارنس) به دو قسمت تقسیم شود و فرانسویها در شرق آن زندگی میکردند و انگلیسیزبانها در غرب.
رونق اقتصادی پس از جنگ جهانی دوم باعث جذب مهاجران از اروپا، آسیا، آفریقا و سایر نقاط قاره آمریکا شد و مونترال را به یک شهر چندفرهنگی و متنوع تبدیل کرد. علیرغم افزایش جمعیت مهاجر، فرانسوی زبانان حدود نیمی از جمعیت شهر و حدود دو سوم جمعیت جزیره را تشکیل میدهند. وابستگیهای مذهبی در مونترال عموماً از سنتهای قومی پیروی میکنند. مذهب کاتولیک رومی تا حد زیادی مذهب غالب است، اگرچه فعالیتهای مذهبی در میان کاتولیکهای رومی از اواسط قرن بیستم به طور چشمگیری کاهش یافته است.
در این میان، ایرانیان را نیز میتواند در میان نژادهایی قرار داد که این شهر را برای زندگی انتخاب کردند و جامعهای کوچک برای خود ساختند. بسیاری از ایرانیان به واسطه تحصیل در دانشگاه و بسیاری با روشهای دیگر به این شهر مهاجرت کردند و کسبوکارهای ایرانی نیز، در این شهر بسیار دیده میشود.
زندگی در مونترال
زندگی در مونترال عالی است و به عنوان یکی از قابل زندگیترین شهرهای جهان رتبه بندی میشود و یکی از شادترین مکانهای جهان نیز محسوب میشود. با 45000 مهاجری که هر ساله به شهر نقل مکان میکنند، مونترال یک انتخاب رایج برای افرادی است که به دنبال مهاجرت به خارج از کشور هستند.
اگر قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارید، مونترال میتواند انتخابی عالی برای شما باشد. مونترال مکانی فرهنگی و هنری است و چندین گالری هنری و نمایشگاههای مشهور جهانی در سراسر منطقه برپا میشود. مونترال یکی از خوشمسیرترین شهرهای کانادا است که تنها 8 ساعت با ماشین از نیویورک، تورنتو و بوستون فاصله دارد. در ماه جولای، مردم تابستانهای گرم را تجربه میکنند، در حالی که زمستانهای همراه با برف، باد و باران میتواند هوای یخبندان را به همراه داشته باشد. به طور کلی، قطعا میتوان آن را یکی از بهترین مکانها برای زندگی در کانادا دانست. اما برای رسیدن به قطعیت باید مزایا و معایب زندگی در این شهر را بررسی کرد. در ادامه، ابتدا مزایای زندگی در مونترال را نام خواهیم برد و بعد به معایب زندگی در این شهر اشاره خواهیم کرد.
- نرخ پایین اجاره خانه
- فرهنگ غنی
- جشنوارههای بسیار
- حمل و نقل عمومی ارزان
- شهر مناسب دوچرخه سواری
تمام نقاط دنیا که مردم در آنها زندگی میکنند چیزهایی خواهند داشت که چندان مطلوب نیستند و مونترال نیز از این مقوله مستثنا نیست.
- دو زبانه بودن
- زمستانهای سخت و سرد
- زیرساختهای شکست خورده
- غیر قابل اعتماد بودن حمل و نقل عمومی
- مالیات بالا
کشور | کانادا |
استان | کبک |
مساحت | 431.50 کیلومتر مربع (166.60 مایل مربع) |
جمعیت (2020) | 1,306,784 |
درآمد متوسط خانوار | 50,447 دلار |
زبان گفتاری | فقط انگلیسی 7.4٪ فقط فرانسوی 37.0٪ انگلیسی و فرانسوی 53.9٪ نه انگلیسی و نه فرانسوی 1.7٪ |
EXT LINKS:
- Iranian Agents in Montreal | (Montreal) Persian Agents | (MTL) Farsi Speaking Real Estate Agents
- ایرانیان مونترال | بهترین مشاوران املاک ایرانی مونترال | مشاور املاک مونترال
Comments are closed.