همه چیز درباره ایرانیان مینه‌سوتا و زندگی در این ایالت

ایرانیان مینه‌سوتا • زندگی در مینه‌سوتا • ایالت مینه‌سوتا

ZSany - Advertise With Us Today!

مینه‌سوتا در 11 مه 1858 به سی و دومین ایالت اتحادیه تبدیل شد. گسترش کوچک مرز شمالی آن را شمالی‌ترین ایالت از 48 ایالت هم‌جوار ایالات متحده کرده است. مینه‌سوتا از شمال به استان‌های مانیتوبا و انتاریو کانادا، از شرق به دریاچه سوپریور و ویسکانسین، از جنوب به آیووا و از غرب به داکوتای جنوبی و داکوتای شمالی می‌رسد. مینه‌سوتا یکی از بزرگترین مراکز آمریکا برای فروشگاه‌های مختلف است که بیش از 400 فروشگاه دارد و سالانه نزدیک به 40 میلیون نفر را به خود جذب می‌کند.

ایرانیان سهم بزرگی در جامعه مردم مینه‌سوتا دارند و بسیاری در این ایالت مشغول کار، تحصیل و زندگی هستند. در این مقاله با ما همراه شوید تا بیشتر درباره این ایالات و همچنین زندگی ایرانیان در این ایالت بدانید.

لیست ایرانیان مینه‌سوتا

ایرانیان در این شهر در مشاغل مختلف مشغول به کار هستند و حتی بسیاری این شهر را برای تحصیل انتخاب می‌کنند. برخی از مهم‌ترین مشاغلی که می‌توان در این ایالت پیدا کرد و صاحبان این عناوین ایرانی باشند، عبارت‌اند از:

ایالت مینه‌سوتا

مینه‌سوتا از جمله ایالت‌های کم جمعیت و در عین حال با درآمد متوسط بالا در آمریکا به شمار می‌آید. هزاران رودخانه مینه‌سوتا از سمت شمال از طریق رودخانه‌های قرمز و بارانی به خلیج هادسون، از شرق از طریق دریاچه‌های بزرگ به اقیانوس اطلس و از جنوب از طریق رودخانه می‌سی‌سی‌پی به خلیج مکزیک می‌رسند. در واقع، مینه‌سوتا نام خود را از کلمه داکوتایی (Sioux) برای انشعاب اصلی می‌سی‌سی‌پی در ایالت، رودخانه مینه‌سوتا، که به معنای «آب رنگ آسمان» است، گرفته است.

مینه‌سوتا از جنگل‌های وسیع، دشت‌های حاصلخیز و دریاچه‌های بی‌شمار تشکیل شده است که به همین خاطر یکی از نام‌های مستعار این ایالت، “سرزمین 10000 دریاچه” است. اگرچه مینه‌سوتا در واقع بیش از 10000 دریاچه دارد که مساحت آنها بیش از 10 هکتار است. نزدیک به 5000 مایل مربع (13000 کیلومتر مربع) آب شیرین داخلی یکی از ویژگی‌های غالب در ایالت مینه‌سوتا است. آب و هوای آن قاره‌ای، با زمستان‌های سرد و تابستان‌های گرم است. تقریباً از هر چهار مینه‌سوتایی یک نفر حداقل تا حدی منشأ اسکاندیناویایی دارد، اما آنهایی که تبار آلمانی دارند بزرگترین گروه قومی در این ایالت را تشکیل می‌دهند. در پایان قرن بیستم، کارهای خدماتی به فعالیت غالب اقتصاد مینه‌سوتا تبدیل شد و از کشاورزی، معدن و تولید پیشی گرفت، که از زمان به بعد به عنوان منبع اصلی درآمد این ایالت شناخته می‌شود. سنت پل مرکز این ایالت است و منطقه شهرهای دوقلو (مینیاپولیس–سنت پل) مرکز اصلی اداری، اقتصادی و فرهنگی مینه‌سوتا هستند.

ایرانیان مینه‌سوتا

کانادایی‌ها و نیوانگلندی‌ها با تبار انگلیسی، اسکاتلندی و اسکاتلندی-ایرلندی برای اولین بار در اوایل قرن نوزدهم در مینه‌سوتا ساکن شدند. بیشتر آنها کارآفرین بودند و به تأسیس مؤسسات و بسیاری از مراکز فرهنگی که در مینه‌سوتا مهم باقی مانده‌اند، از جمله انجمن تاریخی مینه‌سوتا، دانشگاه مینه‌سوتا و استفاده از انجمن‌های آزاد و جلسات شهری برای گردهمایی‌های اجتماعی برای بحث در مورد مسائل قانونی کمک کردند. حتی قبل از اینکه مینه‌سوتا در سال 1858 تبدیل به ایالت شود، این جلسات به صورت گسترده در این ایالت برگزار می‌شد.

اولین گروه‌های عمده مهاجر در نیمه دوم قرن نوزدهم آلمانی‌ها، سوئدی‌ها و نروژی‌ها بودند که کار چوب می‌کردند، راه‌آهن می‌ساختند، کشاورزی می‌کردند و تجارت می‌کردند. مهاجران آلمانی بر می سی سی پی مسلط شدند و جمعیت آنها به بخش‌های مرکزی و جنوب مرکزی ایالت نیز وارد شدند. مهاجران نروژی به مناطق جنوبی شهرستان‌ها به سمت غرب حرکت کردند و گروه قومی اصلی را در غرب مرکزی مینه‌سوتا و دره رود سرخ تشکیل دادند. تعداد قابل توجهی از فنلاندی‌ها در شمال شرقی مینه‌سوتا، لهستانی‌ها در جنوب شرقی و مرکزی مینه‌سوتا، بوهمیایی‌ها در جنوب منطقه شهرهای دوقلو، ایرلندی‌ها در جنوب، فرانسوی‌ها و کانادایی‌های فرانسوی در شمال شهرهای دوقلو و در شمال غربی مینه‌سوتا، هلندی‌ها و فلاندری‌ها در بخش‌هایی دیگری از جنوب غربی مینه‌سوتا ساکن شدند. ایسلندی‌ها در شمال غربی مینه‌سوتا و دانمارکی‌ها، ولزی‌ها و سوئیسی‌ها در بخش‌هایی پراکنده در سراسر ایالت باقی ماندند.

از اواسط دهه 1970، مهاجران اسپانیایی، آسیایی و آفریقایی به مراکز شهری و منطقه‌ای ایالت وارد شدند. جمعیت اسپانیایی تبار در مینه‌سوتا از اوایل دهه 1990 تا حدود سال 2004 سه برابر شد و اکنون حدود 4 درصد از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند. پناهندگان ویتنامی، لائوسی، کامبوجیایی و همونگ از اواخر دهه 1970 به منطقه شهرهای دوقلو مهاجرت کردند. در واقع، مینه‌سوتا یکی از بزرگترین جمعیت‌های همونگ در ایالات متحده را دارد.

جمعیت بومی آمریکا در مینه‌سوتا عمدتاً اوجیبووا هستند، که حدود نیمی از آنها در منطقه شهرهای دوقلو زندگی می‌کنند. باقی آنها در مناطق روستایی مینه‌سوتا زندگی می‌کنند. در اوایل قرن بیست و یکم، بیش از 4 درصد از جمعیت ایالت را آمریکایی‌های آفریقایی تبار تشکیل می‌دادند که حدود نه دهم آن‌ها در منطقه شهری دوقلو ساکن بودند.

هر قومی سنت‌های مذهبی خود را با خود به این ایالت آورد. مردم مرکز و جنوب مرکزی مینه‌سوتا به شدت کاتولیک رومی هستند که منعکس کننده میراث آلمانی، لهستانی و بوهمیایی آنهاست. سایرین آلمانی تبار و همچنین بسیاری از میراث اسکاندیناویایی، لوتری هستند. در مناطق شهری چندین جامعه مسلمان و بودایی وجود دارد و یک جامعه یهودی نیز در منطقه شهرهای دوقلو وجود دارد که جمعیت آنها کم هم نیست. در این میان می‌توان ایرانیانی را نیز پیدا کرد که این ایالت و خصوصا شهرهای مهم و صنعتی آن را برای کار و زندگی انتخاب کردند.

زندگی در مینه‌سوتا

با مهاجرت بیشتر و بیشتر مردم به مینه‌سوتا، مشخص می‌شود که حتما مزایا و ویژگی‌های خاصی در این ایالت وجود دارد که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. آیا شما نیز به مهاجرت به مینه‌سوتا فکر می‌کنید؟ اگر شما هم مانند اکثر مردم چیزی در مورد این ایالت و مزایا و معایب زندگی در آن نمی‌دانید، ناراحت نباشید چرا که قرار است در ادامه درباره‌ی این موارد با شما صحبت کنیم. ابتدا از خوبی‌ها و مزایای زندگی در این ایالت می‌گوییم:

  • فرصت‌های شغلی فراوان
  • کارهای سرگرم کننده زیاد برای انجام دادن
  • کیفیت زندگی بالا
  • مراکز آموزشی با کیفیت بالا
  • هزینه معقول زندگی

تمام نقاط دنیا که مردم در آنها زندگی می‌کنند چیزهایی خواهند داشت که چندان مطلوب نیستند و مینه‌سوتا نیز از این مقوله مستثنا نیست. معایب زندگی در این ایالت نیز عبارت است از:

  • هزینه مالیاتی بالا
  • زمستان‌های سرد و برفی
  • مشکلات ترافیکی و حمل و نقل
  • سختی در همگام شدن با فرهنگ ایالت
  • غذاهای بی‌مزه و بدون تنوع

کشور

ایالات متحده آمریکا

پایتخت

سنت پل

بزرگترین شهر

مینیاپولیس

طول

400 مایل (640 کیلومتر)

عرض

200–350 مایل (320–560 کیلومتر)

جمعیت (2020)

5,707,390

رتبه

22

درآمد متوسط خانوار

74,593 دلار

زبان گفتاری

انگلیسی 88.9%

اسپانیایی

سومالی

همونگ

 

EXT LINKS:

Comments are closed.