روانشناس ایرانی در سن خوزه

0

روانشناس ایرانی در سن خوزه • بهترین مشاور خانواده و ازدواج سن خوزه • دکتر متخصص اعصاب، روان شناس، روانپزشک و مشاوره فارسی زبان در سن خوزه

ZSany - Advertise With Us Today!

امروزه به دلیل گسترش شهرنشینی و افزایش دغدغه‌های انسان، بار روانی و ذهنی افراد جامعه نیز افزایش پیدا کرده است. درنتیجه چنین امری نیاز تمامی افراد جامعه به روانشناس بیش از پیش افزایش یافته است. بهترین روانشناس ایرانی را می‌توان با توجه به مهم‌ترین خصوصیاتی که هر روان‌شناسی باید داشته باشد، شناسایی کرد. در شهر سن خوزه در ایالت کالیفرنیا نیز بهترین روانشناس ایرانی را می‌توان فقط با کمی جست‌وجو در فضای مجازی یا پرسش و جست‌وجو از دیگران یافت. اما پیش از آن که به جست‌وجو بپردازید، مهم‌ترین خصوصیاتی که هر روان‌شناسی باید داشته باشد را در ابتدا باید شناخت. با همراه باشید تا به بررسی این خصوصیات مهم بپردازیم و بهترین روان‌شناس ایرانی در سن خوزه را به آسانی بیابیم.

لیست روانشناس ایرانی در سن خوزه

چرا روان‌شناس ایرانی

انتخاب روان‌شناس به غیر از تبحر علمی و میزان تسلطی که در علم روان‌شناسی دارد، بر اساس ملیت نیز می‌تواند تقسیم‌بندی شود. به طور مثال ایرانیانی که در خارج از ایران زندگی می‌کنند، بدون شک مراجعه به روان‌شناسان ایرانی به دلیل وجود زبان و فرهنگ مشترک، نتیجه بهتری می‌گیرند.

مهم‌ترین خصوصیات روان‌شناس

هر روان‌شناس به دلیل شغل مهم و وظیفه خاصی که دارد، باید دارای برخی خصوصیات مهم باشد. این خصوصیات به روان‌شناس کمک می‌کند تا بهترین درمان را برای بیمار خود در نظر بگیرد. همچنین بیمار می‌تواند بهترین روان‌شناس را شناسایی کرده و برای درمان بیماری‌اش به او مراجعه کند. مهم‌ترین خصوصیاتی که هر روان‌شناسی باید داشته باشد، عبارت است از:

اشتیاق برای یادگیری

تعهد به یادگیری مادام‌العمر، روانشناس با صلاحیت را مشخص می‌کند. از آنجا که ایده‌ها و رویکردهای درمانی جدید به‌طور مداوم ظاهر می‌شوند، روانشناسان باید با شرکت در سمینارها، بررسی یافته‌های مبتنی بر شواهد و مشورت با همکاران، در حرفه خود در جریان و در حال حرکت باشند. اگر روانشناس آمادگی کافی برای کار با نوع خاصی از بیمار یا موقعیت را نداشته باشد، تمایل به کمک به افراد می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد. مشاوره نادرست یا تشخیص نادرست نیز می‌تواند به شدت به بیمار آسیب برساند. روانشناسان باید خودآگاهی لازم را داشته باشند تا زمینه‌هایی را که نیاز به آموزش بیشتر دارند، تشخیص دهند. اشتیاق برای یادگیری شامل به‌روز بودن و اطلاع از جدیدترین روش‌های درمانی نیز می‌شود. اطلاعات جدید منجر به تشخیص‌های جدید و درمان‌های جدید نیز می‌شود.

همدلی و یکدلی با بیمار

روانشناسان باید همدلی و یکدلی واقعی با بیمار را از خود نشان دهند. با استفاده از این روحیه، روان‌شناس تفاوت‌های ظریف در لحن صدا و زبان بدن بیمار را متوجه می‌شود. مهارت‌هایی مانند گوش دادن و تأمل در صحبت‌های بیمار، بیماران را تشویق می‌کند تا افکار، احساسات و باورهای سرکوب خود را با روان‌شناس به اشتراک بگذارد. احساس همدلی و یکدلی با بیمار، سبب می‌شود روان‌شناس نیز بیشتر پی به مشکلات بیمار ببرد. چنین موردی سبب می‌شود روش‌های درمانی جدید جایگزین روش‌های قدیمی شود. با داشتن چنین مهارتی رسیدگی به مشکلات بیمارانی مانند زندانیان، مجرمان جنسی، بسیار راحت‌تر می‌شود؛ زیرا این بیماران از پیچیدگی‌های خاص درمانی خود برخوردار هستند.

توانایی حل مسئله

یکی از ویژگی‌ها و خصوصیات مهمی که روان‌شناس حرفه‌ای باید داشته باشد، توانایی حل مسئله است. توانایی حل مسئله به این معنا است که باید تمامی ابعاد بیماری را بشناسد و بداند مشکل دقیقاً به چه دلیلی پدید آمده است. آنگاه می‌تواند به بهترین شیوه آن بیمار را درمان کند. گاهی اوقات چنین امری با دشواری فراوانی همراه است. این دشواری به این دلیل است که گاهی مسائل دارای ابعاد مختلفی می‌شوند، درنتیجه برای حل آن‌ها نیز باید برای ابعاد مختلف، راه‌حل‌های مختلف در نظر گرفت.

توانایی مرزبندی مناسب با بیمار

روانشناسان به مرزها باید پایبند باشند و هرگز از مرز روابط حرفه‌ای و درمانی عبور نمی‌كنند. فاصله شخصی مناسب با بیمار باید حفظ گردد. به مراجعین این دستورالعمل داده می‌شود که پس از ساعت‌ها که روانشناس در دسترس نیست، از او کمک بخواهند. روابط عاشقانه با بیماران ممنوع می‌باشد. حفظ مرزبندی مناسب با بیمار به روند درمان نیز کمک می‎کند. به گونه‌ای که بیمار اگر با روان‌شناس خود احساس صمیمیت بسیار زیادی بکند، شاید از گفتن برخی از حقایق مربوط به بیماری خود پرهیز کند. چنین امری تنها اختلال در روند درمان را به همراه دارد.

امانت‌د‌اری

از مهم‌ترین مسائلی که روان‌شناس خوب را از باقی روان‌شناسان جدا می‌سازد، اخلاق امانت‌داری است. اینکه روان‌شناس قابل اعتماد است یا خیر از مهم‌ترین مواردی است که بیمار پیش از مراجعه به روان‌شناس باید از آن آگاهی داشته باشد. روانشناسان با تأکید بر رازداری نشان می‌دهند که می‌توان به آن‌ها اعتماد کرد. به عنوان بخشی از حقوق اولیه بیمار، بیمار باید از حقوق خصوصی خود مطلع شود و از استثنائات احتمالی محرمانگی، مانند تهدید یا صدمه به خود یا دیگران مطلع شود. روانشناسان به بیماران این اطمینان را بدهند که آزادند افکار و احساسات خود را بدون قضاوت به اشتراک بگذارند. امانت‌داری نه تنها در روان‌شناسی بلکه در سایر رشته‌های درمانی نیز از اصول مهم و اولیه به شمار می‌رود.

صبر و حوصله

به طور کلی روانشناسان باید این واقعیت را بپذیرند که درمان برخی از بیماران به صبر و حوصله بسیار زیادی نیاز دارد. تنها در صورت صبر کردن است که می‌توان در خصوص برخی از بیماران بهترین نتیجه را به دست آورد. روان‌شناس باید به جای این که به بیمار بگویند چه چیزی را تغییر دهد و چگونه آن را تغییر دهد، با صبر و حوصله مراجعه‌کننده را در فرایند خودشناسی راهنمایی کند. روان‌شناس حرفه‌ای باید در نظر داشته باشد که پیشرفت در علم روان‌شناسی و درمان بیماران غیر خطی است و عقب‌ماندگی‌ها در درمان رایج است. صبر و حوصله روان‌شناس باید به نحوی باشد که بیمار نیز این خصوصیت منتقل شود؛ زیرا زمانی بیمار نیز صبوری به خرج می‌دهد که روان‌شناس نیز شخصی صبور و آرام باشد.

دستورالعمل اخلاقی

روانشناسان استانداردهای تعیین شده‌ای دارند. این استانداردها توسط ارگان‌های ناظر تعیین می‌شود و رعایت آن‌ها نیز الزامی است؛ اما آنچه اهمیت دارد، درک و مهم شمردن قلبی دستورالعمل‌ها است. این مورد باید به نحوی باشد که فرد روان‌شناس بدون آنکه اجبار یا نظارتی روی آن باشد، مهم‌ترین موارد اخلاقی را رعایت کند. در این صورت بهترین نتیجه را با سخت‌ترین بیماران نیز می‌توان گرفت. دستورالعمل‌های اخلاقی عمدتاً نکات اخلاقی و رفتاری هستند که هر روان‌شناسی باید آن‌ها را رعایت کند و به آن‌ها احترام بگذارد.

حساسیت بین فرهنگی

یکی از خصوصیات و ویژگی‌هایی که روان‎شناس حرفه‌ای باید داشته باشد، احترام به تفاوت‌ها است. مبحث روان‌شناسی و بیمارانی که با مشکلات اعصاب و روان درگیر هستند، گاهی از تفاوت‌های قوی و مذهبی نیز برخوردار هستند. این تفاوت‌ها سبب می‌شود بسیاری از روش‎‌های درمانی که روان‌شناس بر حسب تشخیص خود به بیمار ارائه می‌دهد، مغایر با باورهای فرد بیمار باشد. چنین امری سبب می‌شود نه تنها روند درمان مختل بشود بلکه گاهی منجر به بدتر شدن حال بیمار نیز بشود. درنتیجه روان‌شناس باید بر اساس این تفاوت‌ها روند درمانی را آغاز کند.

کلام آخر

بهترین روان‌شناسی ایرانی در سن خوزه را زمانی می‌توان یافت که ابتدا به خصوصیات روان‌شناس خوب آگاه بود. خصوصیاتی که اگر روان‌شناس آن‌ها را داشته باشد، بدون شک بهترین روش‌های درمانی نیز میسر می‌شود. روان‌شناس به دلیل درمان بیماران با شخصیت‌های گوناگون باید از صبر و حوصله فراوانی نیز برخوردار باشد. به‌روز بودن و آگاهی از تفاوت‌های فرهنگی بیماران نیز از خصوصیات مهم روان‌شناس است.

Leave A Reply

Your email address will not be published.