ایرانیان یوتا

ایرانیان یوتا • زندگی در یوتا • ایالت یوتا

ZSany - Advertise With Us Today!

یوتا سی امین ایالت پرجمعیت و سیزدهمین از 50 ایالت آمریکا است. این ایالت در غرب ایالات متحده است و در 4 ژانویه 1896 به عنوان چهل و پنجمین ایالت آمریکا پذیرفته و به اتحادیه ملحق شد. شش ایالت هم مرز این ایالت آریزونا، کلرادو، آیداهو، نوادا، نیومکزیکو و وایومینگ هستند. یوتا دارای 29 شهرستان است و مرکز این ایالت سالت لیک سیتی است.

یوتا نام خود را از قبیله بومی آمریکا، Ute گرفته است. این قبیله، بسیار قبل از ورود اولین اروپایی‌ها به آمریکا، قرن‌ها در این ایالت زندگی می‌کردند. در حالی که به طور سنتی قبیله Ute شکار، ماهیگیری و جمع آوری غذا می‌کردند، اما آنها همچنین با سایر قبایل بومی آمریکا و اسپانیایی‌ها تجارت نیز می‌کردند. در واقع، پس از خرید اسب از اسپانیایی‌ها، نحوه عملکرد قبیله به طرز چشمگیری تغییر کرد. این ایالت اکنون دارای سه منطقه قبایلی است.

ایرانیان سهم بزرگی در جامعه مردم یوتا دارند و بسیاری در این ایالت مشغول کار، تحصیل و زندگی هستند. در این مقاله با ما همراه شوید تا بیشتر درباره این ایالات و همچنین زندگی ایرانیان در این ایالت بدانید.

لیست ایرانیان یوتا

ایرانیان در این شهر در مشاغل مختلف مشغول به کار هستند و حتی بسیاری این شهر را برای تحصیل انتخاب می‌کنند. برخی از مهم‌ترین مشاغلی که می‌توان در این ایالت پیدا کرد و صاحبان این عناوین ایرانی باشند، عبارت‌اند از:

ایالت یوتا

یوتا یکی دیگر از ایالت‌های آمریکا، از کوه‌ها، فلات‌های مرتفع و بیابان‌های وسیع تشکیل شده است. پایتخت آن، سالت لیک سیتی، در شمال مرکزی این ایالت واقع شده است. این ایالت در غرب آمریکا قرار دارد و از شمال به آیداهو، از شمال شرقی به وایومینگ، از شرق به کلرادو، از جنوب به آریزونا و از غرب به نوادا می‌رسد. یوتا در 4 ژانویه 1896 به عنوان چهل و پنجمین ایالت عضو اتحادیه شد.

هیچ چیزی مانند یوتا در تاریخ ایالات متحده وجود ندارد، جایی که زائران یک گروه مذهبی سه چهارم قاره را در جستجوی سرزمینی عاری از آزار و اذیت طی کردند. سالت لیک سیتی مقر جهانی کلیسای عیسی مسیح آخرالزمان است که معمولاً به عنوان کلیسای مورمون شناخته می‌شود و خانه معنوی پیروان در سراسر جهان است. از آنجایی که مورمون‌ها نزدیک به هفت دهم جمعیت ایالت را تشکیل می‌دهند، اعتقادات و سنت‌های کلیسای مورمون همچنان بر بسیاری از جنبه‌های زندگی و نهادهای ایالت تأثیرات عمیقی گذاشته است.

قبل از ورود اولین پیشگامان مورمون، یوتا توسط چندین قبایل بومی آمریکا، از جمله اوت، که این ایالت به همین نام نامگذاری شده است، احاطه شده بود. از آغاز استقرار مورمون‌ها در سال 1847، آنها اقدام به تبدیل بیابان‌های این ایالت به زمین‌های سبز کردند و به تدریج محصولات خود را با محصولات صنعتی و کشاورزی ترکیب کردند. اقتصاد یوتای کنونی علاوه بر کشاورزی و معدن، بر تولید، گردشگری و خدمات استوار است.

ایرانیان یوتا

جمعیت یوتا تقریباً همه از اجداد اروپایی و عمدتاً اروپای شمالی هستند. تعداد کمی از آسیایی‌ها، اسپانیایی‌ها، بومیان آمریکایی و آفریقایی آمریکایی‌ها در این ایالت وجود دارد. علاوه بر این، در اواخر قرن بیستم، از اهالی هاوایی و سایر جزایر اقیانوس آرام به این ایالت آمدند و تعداد آنها در یوتا بیشتر شد. بسیاری از آنها به مورمونیسم گرویده بودند و به سالت لیک سیتی نقل مکان کردند. به جز بومیان آمریکا، تقریباً چهار پنجم جمعیت اقلیت در سه شهرستان Wasatch Front در سالت لیک، دیویس و وبر زندگی می‌کنند.

تقریباً یک دوم جمعیت سان خوان را بومیان آمریکایی تشکیل می‌دهند که تقریباً یک سوم کل جمعیت بومی آمریکا را در خود جای داده است. اینها عمدتاً ناواهو هستند که در منطقه ناواهو ساکن هستند. مردم اسپانیایی تبار بزرگترین گروه اقلیت ایالت یوتا را تشکیل می‌دهند. توجه به مشکلات آموزش و فرهنگ سازی این قشر که بسیاری از آنها کارگران کم درآمد کشاورزی، معدنی، تولیدی و خدماتی هستند، روز به روز در حال افزایش است.

اگرچه مورمون‌ها اکثریت پیروان مذهبی در یوتا را تشکیل می‌دهند، اما کاتولیک‌های رومی را می‌توان در سراسر ایالت یافت. باپتیست‌ها، لوتران‌ها و دیگر فرقه‌های پروتستان و همچنین ادیان غیر مسیحی نیز در این ایالت دیده می‌شوند. با توجه به اینکه، یوتا در میان ایالت‌های بیابانی آمریکا به شمار می‌آید و البته نسبت به برخی ایالت‌های مهم مانند کالیفرنیا، مرکزیت آنچنانی برای ایرانیان ندارد، نسبت جمعیت آنها به دیگر ایالت‌های مهم آمریکا کمتر است و برخی مزایای یوتا آنها را برای زندگی در این ایالت ترغیب کرده است.

زندگی در یوتا

یکی از اولین چیزهایی که اکثر مردم معمولاً هنگام ذکر یوتا به آن فکر می‌کنند، مذهب است و اگرچه همه کسانی که در یوتا زندگی می‌کنند مذهبی نیستند و بسیاری از آن افراد برای شکستن این کلیشه مبارزه می‌کنند، اما چیزی در یوتا وجود دارد که به طرز چشمگیری احساسات مذهبی را مقدس می‌کند. اما مهم نیست که چقدر مذهبی هستید، چرا که با مشاهده مناظر طبیعی یوتا غیرممکن است که بتوانید بهشت بودن آن را انکار کنید. دره‌ها و طاق‌های دیوار به دیوار، پیست‌های اسکی پوشیده از برف، آبشارهای زیبا در پارک ملی، دوچرخه‌سواری بی‌نظیر در کوهستان و موارد دیگر همه از شگفتی‌های یوتا به شمار می‌آیند. البته فراموش نکنید که در شب برای تماشای ستاره‌ها نیز می‌توانید خیلی راحت سر خود را کمی به بالا ببرید.

اما شاید تمام این زیبایی‌ها و جذابیت‌های یوتا برای زندگی کافی نباشد. به همین خاطر باید از مزایا و معایب زندگی در  یوتا باخبر شوید. در ادامه ابتدا درباره مزایای زندگی در یوتا و بعد معایب زندگی در آن را بیان خواهیم کرد:

  • رشد اقتصادی قوی
  • هزینه زندگی رقابتی
  • روند رشد جمعیتی مطلوب
  • فعالیت‌های فراوان در فضای باز
  • آب و هوای خوب و 4 فصل

تمام نقاط دنیا که مردم در آنها زندگی می‌کنند چیزهایی خواهند داشت که چندان مطلوب نیستند و یوتا نیز از این مقوله مستثنا نیست.

  • آب و هوای سخت
  • هزینه بالای مسکن
  • بار مالیاتی سنگین
  • قوانین محافظه کارانه
  • عدم تنوع قومیتی و نژادی

کشور

ایالات متحده آمریکا

پایتخت

سالت لیک

بزرگترین شهر

سالت لیک

طول

350 مایل (560 کیلومتر)

عرض

270 مایل (435 کیلومتر)
جمعیت (2020)

3,271,616

رتبه

30

درآمد متوسط خانوار

60,365 دلار

زبان گفتاری

انگلیسی

 

EXT LINKS:

?Why Join Utah Agents

Comments are closed.