ایرانیان آرکانزاس
ایرانیان آرکانزاس • زندگی در آرکانزاس • ایالت آرکانزاس
هرناندو دو سوتو اسپانیایی یکی از کاوشگران اروپایی بود که در اواسط قرن شانزدهم از این قلمرو بازدید کرد، اما این یک فرانسوی به نام هانری دی تونتی بود که در سال 1686 اولین سکونتگاه دائمی سفیدپوستان را در آرکانزاس بنا نهاد. در سال 1803 این منطقه به عنوان بخشی از لوئیزیانا توسط ایالات متحده خریداری شد.
پارک ملی چشمههای آب گرم و رودخانه ملی بوفالو در اوزارکس از جاذبههای اصلی ایالت هستند. غارهای بلانچارد اسپرینگز، موزه تاریخی آرکانزاس در لیتل راک، محل تولد ویلیام جی. کلینتون در هوپ و مرکز محلی آرکانزاس در ماونتین ویو نیز بسیار مورد توجه گردشگران هستند. موزه جدید کریستال بریج در سال 2011 توسط موشه سافدی طراحی شده است که مجموعه آلیس والتون وارث والمارت را در خود جای داده است.
محصولات غذایی بزرگترین بخش از اقتصاد این منطقه را تشکیل میدهند و چوب و محصولات چوبی در رتبه دوم قرار دارند. آرکانزاس همچنین در تولید پنبه، برنج و سویا در آمریکا پیشرو است. همچنین دارای تنها معدن فعال الماس این کشور است که به عنوان یک جاذبه گردشگری اداره میشود.
این منطقه در سال 1819 پس از ورود اولین موج بزرگ مهاجران به یک نهاد جداگانه تبدیل شد. چندین دهه بعد با توسعه صنعت پنبه و گسترش سیستم مزارع جنوبی در غرب آرکانزاس، به مکانی ایدهآل برای زندگی تبدیل شد.
ایرانیان نیز سهم بزرگی در جامعه مردم آرکانزاس دارند و بسیاری در این ایالت مشغول کار، تحصیل و زندگی هستند. در این مقاله با ما همراه شوید تا بیشتر درباره این ایالات و همچنین زندگی ایرانیان در این ایالت بدانید.
لیست ایرانیان آرکانزاس
ایرانیان در این شهر در مشاغل مختلف مشغول به کار هستند و حتی بسیاری این شهر را برای تحصیل انتخاب میکنند. برخی از مهمترین مشاغلی که میتوان در این ایالت پیدا کرد و صاحبان این عناوین ایرانی باشند، عبارتاند از:
- مشاور املاک آرکانزاس
- دکتر آرکانزاس
- دندان پزشک آرکانزاس
- روانشناس آرکانزاس
- وکیل مهاجرت آرکانزاس
- رستوران آرکانزاس
ایالت آرکانزاس
آرکانزاس، یکی از ایالتهای مهم آمریکا است که از نظر مساحت در بین 50 ایالت در رتبه 29 قرار دارد، اما به جز لوئیزیانا و هاوایی، کوچکترین ایالت در غرب رودخانه می سی سی پی است. همسایگان آن میزوری در شمال، تنسی و می سی سی پی در شرق، لوئیزیانا در جنوب، تگزاس در جنوب غربی و اوکلاهاما در غرب هستند. نام آرکانزاس توسط کاشفان اولیه فرانسوی برای اشاره به قوم Quapaw – یک گروه بومی برجسته در منطقه و رودخانهای که در کنار آن ساکن شده بودند، استفاده میشد. این کلمه به نوعی از کلمه akansea گرفته شده، کلمهای که توسط یک جامعه بومی محلی دیگر، ایلینوی، به Quapaw اطلاق میشود. لیتل راک، پایتخت ایالت، در بخش مرکزی این ایالت قرار دارد.
آرکانزاس چشم انداز و مناظر دیدنی بسیاری دارد. کوههای Ozark و Ouachita در شمال و غرب در مقابل زمینهای کشاورزی غنی، مسطح و رودخانهی شرق قرار دارند. تقریباً تمام رودخانههای این ایالت از شمال غربی به جنوب شرقی جریان مییابند و از رودخانههای آرکانزاس به رودخانه سرخ میسیسیپی، که مرز اصلی شرقی را تشکیل میدهد، ادامه دارند.
معمولا، انگیزه کمی برای مهاجرت از این ایالت وجود داشت و دارد و جمعیت این ایالت اساساً همگن باقی مانده است. با این حال، دو فرهنگ منطقهای متمایز در ارتباط با دو نوع اقتصاد کشاورزی در این ایالت ظهور کرده است. فرهنگ مناطق کوهستانی اوزارک و اواچیتا که از نظر فیزیکی منزوی شدهاند، اساساً بر کشاورزی معیشتی و صنایع چوبی در مقیاس کوچک استوار بود. در مقابل، فرهنگ دشتهای پست و سیلآبی میسیسیپی در شرق و جنوب بر روی یک سیستم کشاورزی معمولی با مزارع پنبه و مزارع کشت مشترک بنا شد.
خط مشی فرهنگی و اقتصادی آرکانزاس از دهه 1970 تغییر کرده است، زیرا توسعه سریع اقتصادی و شهری در مناطق منتخب باعث رشد جمعیت و افزایش تنوع در این ایالت شد. با بهبود حمل و نقل و ادغام بیشتر اقتصاد ایالت با سیستمهای اقتصادی ملی و جهانی – به ویژه در دهههای 1980 و 1990 تحت فرمانداری و ریاست جمهوری ایالات متحده بیل کلینتون، هجوم مهاجران به ایالات آرکانزاس بیشتر شد. اگرچه بیشتر آنها از مناطق دیگر ایالات متحده آمده بودند، بسیاری از آنها از خارج، به ویژه از کشورهای مختلف آسیا و به طور فزایندهای از مکزیک نقل مکان کردند. اکثریت مهاجران در مناطق شهری، به ویژه لیتل راک، فورت اسمیت و دیگر شهرهای دره رود آرکانزاس ساکن شدند.
ایرانیان آرکانزاس
در اوایل قرن بیست و یکم، جامعه سفیدپوستان آرکانزاس رشد کرد و بیش از چهار پنجم ساکنان این ایالت را در بر میگرفت، در حالی که آمریکاییهای آفریقایی تبار به بخش کوچکی از جمعیت این ایالت تبدیل شده بودند – البته هنوز هم میزان کم آنها در این نقطه از آمریکا قابل توجه است. بیشترین میزان آمریکاییهای آفریقایی تبار ساکن در آمریکا در فلات شمال غربی، در دشت آبرفتی حاصلخیز شرقی و در درههای رودخانه بودند. برخی از مناطق در بخش شرقی این ایالت بیش از نیمی از آمریکاییهای آفریقایی تبار باقی ماندهاند. سایر گروههای مهاجر این ایالت شامل یک جمعیت اسپانیایی تبار کوچک اما به سرعت در حال گسترش، عمدتاً مکزیکی تبار و یک جامعه کوچکتر آسیایی، متشکل از ایرانیها، ویتنامیها، چینیها، هندیها و فیلیپینیها میشود. بومیان آمریکا تنها بخش کوچکی از ساکنان این ایالت را تشکیل میدهند که اکثر آنها در اوایل قرن نوزدهم به مناطقی در اوکلاهاما منتقل شدند.
از نظر تاریخی، فضای مذهبی آرکانزاس فضایی مبتنی بر بنیادگرایی محافظه کار بوده است، با انواع فرقههای پروتستان مسیحی که بزرگترین جوامع مذهبی در این ایالت را تشکیل میدهند. باپتیستها، متدیستها، پروتستانها، اسقفیها، پنطیکاستیها و پیروان کلیسای مسیح از برجستهترین گروههای پروتستان در این ایالت هستند. همچنین جمعیت رو به رشد کاتولیک رومی وجود دارد که به طور قابل توجهی توسط مهاجرت ویتنامیها و مکزیکیها تقویت شده است. علاوه بر این، جمعیت کوچکی از یهودیان در لیتل راک و فایتویل نیز ساکن هستند. گروههای مسلمان در شهرهای بزرگتر این ایالت وجود دارند که عمدتاً از جوامع مختلف مهاجر تشکیل شدهاند. حضور ایرانیان در این نقطه از آمریکا عمدتا به دلیل فرصتهای تجاری بود که در اطراف والمارت ایجاد شده بود؛ شرکتی که نه تنها دفتر مرکزی خود را در شهر داشت، بلکه به بزرگترین خردهفروش جهان تبدیل شده بود.
زندگی در آرکانزاس
بسیاری از مردم تصور میکنند که آرکانزاس فقط یک ایالت کوچک در نیمه جنوبی و نیمه غربی است. اما هرکسی که اوزارکها را تجربه کرده باشد بهتر میداند که این ایالت چیست. مهم نیست که کجا در آرکانزاس زندگی کنید، زیباییهای این ایالت پایان ندارد و درست مانند یک الماس، هر نقطه چیزی جدید و منحصر به فرد برای ارائه دارد و آن را به گوهری در این منطقه از آمریکا تبدیل کرده است. چه در حال راه رفتن کنار دریاچههای شفاف، پیادهروی در جنگلهای انبوه، کاوش در غارهای زیرزمینی یا سوار بر موتور سیکلت در امتداد مسیر پرپیچ باشید، آرکانزاس بهطور پیوسته مانند جواهری است که میدرخشد و مملو از شگفتیهای بیپایان است. اما اگر به دنبال زندگی طولانی مدت در جایی مانند این ایالت هستید، مزایا و معایب زیادی برای زندگی در آرکانزاس وجود دارد، بنابراین بستگی به این دارد که شما در یک ایالت جدید چه میخواهید.
زندگی در آرکانزاس چیزهای زیادی برای دوست داشتن دارد. ممکن است پرزرقوبرقترین حالت زندگی در آمریکا را نداشته باشد، اما با ارائه چیزهایی که زندگی در اینجا را راحت و مقرون به صرفه میکند، آن را جبران میکند. در ادامه برخی از مهمترین مزایا و معایب زندگی در این ایالت را بررسی خواهیم کرد:
- شبکه حمل و نقل گسترده
- آب و هوای فوقالعاده
- دلربایی ایالتهای جنوبی
- طبیعت شگفت انگیز
- هزینه زندگی مقرون به صرفه
- جو کوچک شهرها
- مالیات بر املاک پایین
- گزینههای آموزش عالی
- غذای عالی
- صحنه هنری پر جنب و جوش
تمام نقاط دنیا که مردم در آنها زندگی میکنند چیزهایی خواهند داشت که چندان مطلوب نیستند و آرکانزاس نیز از این مقوله مستثنا نیست. معایب زندگی در این ایالت نیز عبارت است از:
- نرخ بالای جرم و جنایت
- سیستم آموزشی متوسط
- خیلی روستایی
- سطح فقر بالا
- خطرات حشرات و حیوانات
- نرخ بالای مرض چاقی
- کمبود وسیله حمل و نقل عمومی
- مالیات بر فروش بالا
- خطر بلایای طبیعی
- سیستم مراقبتهای بهداشتی با رتبه پایین
این لیست از مزایا و معایب زندگی در آرکانزاس ممکن است تک تک عوامل را پوشش ندهد، اما به شما یک نمای کلی از زندگی در این ایالت را ارائه میدهد. هر ایالتی نقاط مثبت و منفی خود را دارد، بنابراین تصمیم شخصی است که چه چیزی برای شما اهمیت دارد.
کشور | ایالات متحده آمریکا |
پایتخت | لیتل راک |
بزرگترین شهر | آرکانزاس مرکزی |
طول | 240 مایل (386 کیلومتر) |
عرض | 270 مایل (435 کیلومتر) |
جمعیت (2020) | 3,013,756 |
رتبه | 34 |
درآمد متوسط خانوار | 49500 دلار |
زبان گفتاری | زبان رسمی انگلیسی |
EXT LINKS:
- Iranian Agents in Arkansas | (Arkansas) Persian Agents | (AR) Farsi Speaking Real Estate Agents
Comments are closed.