
روانشناس ایرانی در نیویورک
روانشناس ایرانی در نیویورک • بهترین مشاور خانواده و ازدواج نیویورک • دکتر متخصص اعصاب، روان شناس، روانپزشک و مشاوره فارسی زبان در نیویورک
یکی از شایعترین بیماریهای روحی افسردگی است که پس از مهاجرت در افراد به وجود میآید. دلایل زیادی وجود دارد که افراد مجبور میشوند به تنهایی وارد کشور دیگری شوند و دور از خانواده و بستگان به تنهایی زندگی کنند.
شاید فکر کنید که این تنهایی زندگی کردن مشکلی به وجود نمیآورد و همه افراد از پس آن بر خواهند آمد. این تصور کاملا اشتباه است زیرا زندگی در کشور بیگانه که زبان آنها را به درستی بلد نیستید خود به تنهایی باعث بروز بیماریهای روحی میشود چه برسد به آنکه دیگر هیچ دوست و خانوادهای در کنار شما نباشد.
بهترین کار این است که قبل و بعد از مهاجرت تحت نظر یک روانشناس قرار بگیرید. زیرا بسیاری از افراد به دلیل افسرگیهای جزئی بعد از مهاجرت و جدی نگرفتن آن به افسردگیهای حاد دچار شدهاند و حتی خودکشی کرده اند. در این مقاله بهترین روانشناس ایرانی در نیویورک را به شما معرفی خواهیم کرد.
بهترین روانشناس ایرانی در نیویورک بعد از مهاجرت چه کمکی به شما خواهد کرد؟
همانطور که گفته شد افسردگیهای پس از مهاجرت در مواقعی آنقدر حاد خواهد بود که افراد ناخودآگاه دست به کارهای خطرناک و خودکشی میزنند. حال اگر از قبل تحت نظر یک روانشناس ایرانی در کشور خارجی قرار بگیرید، دیگر نگران این مسئله نخواهید بود.
حتی در صورتیکه دچار افسردگی شوید، به دلیل اینکه از قبل روانشناس در جریان مهاجرت شما قرار گرفته است پیگیر حال روحیتان خواهد بود. پیگیری روانشناس باعث میشود که در مواقعی که خود به بیماری آگاه نیستید هم تحت درمان قرار بگیرید.
از این رو پیشنهاد میکنیم که قبل از مهاجرت خود به دنبال یک روانشناس حرفهای در کشور موردنظر باشد و او را در جریان شرایط موجود قرار دهید.
برای انتخاب روانشناس به چه نکاتی توجه کنیم؟
یکی از مهمترین مسائلی که هنگام یافتن روانشناس با آن مواجه خواهید شد، ویژگیهای روانشناس است. اینکه یک روانشناس خوب چه ویژگیهایی دارد؟ برای پاسخ به این سوال همیشگی با ما همراه باشید و از مطالب موجود استفاده کنید.
روانشناسان باید فن بیان قوی داشته باشند
فن بیان برای روانشناسان اهمیت بسیار بالایی دارد. اینکه بلد باشید چگونه افراد را جذب خود کنید و آنها را تحت تاثیر قرار دهید در روانشناسی بسیار مهم خواهد بود و باعث موفقیت بیشتر میشود. بنابراین روانشناسان باید روی توانایی فن بیان خود کار کنند و آن را تقویت نمایند.
همانطور که میدانید بسیاری از روانشناسان به دلیل توانایی بالای خود در فن بیان برای افراد عادی که روانشناس نیستند در سراسر دنیا جلسات آموزشی فن بیان را برگزار میکنند. به همین دلیل میتوان گفت که روانشناس باید فن بیان بالایی داشته باشد که در لیست بهترینها قرار بگیرد.
روانشناس باید توانایی ارتباط با دیگران را تقویت کند
توانایی مهم دیگری که روانشناسان موفق از آن بهرهمند هستند ایجاد ارتباط با دیگران و مراجعه کنندگان خود است. بسیاری از بیمارانی که به روانشناس مراجعه میکنند نمیتوانند با دیگران و اطرافیان خود ارتباط داشته باشند. به بیانی دیگر دارای شخصیتی خجالتی و گوشه یر خواهند بود.
معمولا برقراری ارتباط با اینگونه افراد سخت است. زیرا به راحتی اعتماد نمیکنند و از حصاری که به دور خود کشیدهاند بیرون نمیآیند. اینجاست که یک روانشناس حرفهای با برقراری ارتباطی قوی این افراد را وادار به صحبت میکند و آنها را نا خودآگاه از حصار تنهایی بیرون میکشد.
این توانایی انقدر قوی خواهد بود که بیمار بدون هیچ احساس فشار یا اجباری دوست دارد که با روانشناس خود ارتباط برقرار کند و او را در جریان مشکلات قرار دهد.
روانشناس باید پیگیر بیماران خود باشد
در مواقعی پیش میاید که افراد پس از چند جلسه مراجعه به روانشناس احساس میکنند که دیگر نیازی به مراجعه مجدد ندارند یا به دلایلی فراموش میکنند که باید به جلسات مشاوره بروند. بهترین روانشناس ایرانی در نیویورک پیگیر بیماران خود خواهد بود و تا زمانی که از بهبودی کامل آنها اطمینان حاصل نکرده است آنها را به جلسات مشاوره دعوت میکند.
این پیگیری باعث میشود که بیماران به روانشناس اعتماد کنند و مطمئن باشند سلامتی روح آنها برای روانشناس خود اهمیت بالایی دارد. بنابراین خود نیز به این سلامت روح اهمیت میدهند و جلسات مشاوره خود را جدی خواهند گرفت.
روانشناسان باید تحلیلگرهای قوی باشند
یک روانشناس حرفهای سعی میکند که قدرت تحلیل مغز خود را افزایش دهد. این مسئله در جلسات مشاوره بسیار کاربردی خواهد بود. زمانی که بیمار شروع به صحبت میکند روانشناس باید از تمام حرفها و حرکات هرچند کوچک در مغز خود تحلیلهایی را به وجود ورد و به دنبال راه درمان یا حل مشکل باشد.
تحلیل همزمان با صحبتهای بیمار نیاز به تمرکز بالایی دارد که معمولا روانشناسان حرفهای از این توانایی بهرهمند هستند.
روانشناس باید شنونده خوبی باشد
بیمارانی که به روانشناس مراجعه میکنند دوست دارند که به حرفهای آنها گوش داده شود. روانشناسان وظیفه دارند که هنگام ویزیت مراجعه کنندگان با دقت به حرفهای آنها گوش دهند و تمام حواس خود را به کار بگیرند.
همچنین بهتر است که حرفهای بیماران را قطع نکنید تا زمانیکه تمام درد و دلهای او به پایان برسد و انرژیهای منفی تخلیه شود.
روانشناس نباید قضاوت کند
روانشناسان حق ندارند که بیمار خود را سرزنش یا قضاوت کنند. زیرا کسی که به روانشناس مراجعه میکند انتظار دارد تنها حرفهایش شنیده شود و هیچ قضاوتی درباره او صورت نگیرد. در غیر اینصورت ممکن است از نظر روحی ضربه بدی را به بیمار وارد کنید و حتی دیگر به مشاوره نیاید.
در نتیجه روانشناسان باید در نهایت لطافت و ادب با بیمار خود صحبت کنند و از قضاوت آنها بپرهیزند.
سخن آخر
همانطور که گفته شد مهاجرت ممکن است مشکلات روحی زیادی را برای افراد به وجود آورد. در این مواقع تنها بهترین روانشناس ایرانی در نیویورک میتواند به افراد کمک کند. وجود روانشناسان در جوامع امروزی با تمام مشکلاتی که وجود دارد بسیار ضروری و مهم خواهد بود.
به بیانی دیگر میتوان اینگونه بیان کرد که روانشناسان نقش مهمی در سلامت جامعه دارند و بدون آنها قطعا جامعهای خطرناک و بیمار خواهیم داشت. بنابراین برای اینکه از شر بیماریهای روحی و جدی خلاص شویم بهتر است که یک روانشناس شخصی برای خود داشته باشیم.
Comments are closed.