ایرانیان کلرادو

ایرانیان کلرادو • زندگی در کلرادو • ایالت کلرادو

اولین بار کاشفان اسپانیایی در دهه 1500 ایالت کلرادو را کشف کردند و در سال 1706، این ایالت تحت مالکیت اسپانیا قرار گرفت. آمریکا شرق کلرادو را به عنوان بخشی از خرید لوئیزیانا در سال 1803، بخش مرکزی را در سال 1845 با پذیرش تگزاس به عنوان ایالت و بخش غربی را در سال 1848 در نتیجه جنگ مکزیک به دست آورد.

کلرادو در میان ایالت‌های آمریکا به عنوان مرتفع‌ترین ایالت شناخته می‌شود و قله راکی ​​با ارتفاع بیش از 3000 متر و 54 قله بالای 4200 متر را در خود جای داده است.

اقتصاد کلرادو که زمانی عمدتاً یک ایالت معدنی و کشاورزی بود، اکنون توسط صنایع خدماتی از جمله ارائه دهندگان خدمات پزشکی و سایر خدمات تجاری و حرفه‌ای هدایت می‌شود. اقتصاد کلرادو همچنین دارای پایه تولید قوی است. تولید کنندگان اولیه محصولات غذایی، چاپ و نشر، ماشین آلات و ابزار الکتریکی در این ایالت مستقر هستند. این ایالت همچنین یک مرکز ارتباطی و حمل و نقل برای منطقه کوه راکی ​​است.

صنعت مزرعه، که عمدتاً بر دام متمرکز است، نیز یکی از عناصر مهم اقتصاد این ایالت است. محصولات اولیه در کلرادو ذرت، یونجه و گندم است.

مناظر خیره کننده و اسکی در کلاس جهانی، کلرادو را به یک مقصد گردشگری تبدیل کرده است. جاذبه‌های گردشگری اصلی این ایالت شامل پارک ملی کوه راکی، منطقه تفریحی ملی کورکانتی، پارک ملی مسا ورد، تپه‌های شنی بزرگ و بناهای یادبود ملی دایناسورها، بنای یادبود ملی کلرادو، و دره سیاه یادبود ملی گانیسون می‌شود.

ایرانیان سهم بزرگی در جامعه مردم کلرادو دارند و بسیاری در این ایالت مشغول کار، تحصیل و زندگی هستند. در این مقاله با ما همراه شوید تا بیشتر درباره این ایالات و همچنین زندگی ایرانیان در این ایالت بدانید.

ZSany - Advertise With Us Today!

لیست ایرانیان کلرادو

ایرانیان در این شهر در مشاغل مختلف مشغول به کار هستند و حتی بسیاری این شهر را برای تحصیل انتخاب می‌کنند. برخی از مهم‌ترین مشاغلی که می‌توان در این ایالت پیدا کرد و صاحبان این عناوین ایرانی باشند، عبارت‌اند از:

ایالت کلرادو

کلرادو، یکی دیگر از ایالت‌های مهم برای کشاورزی و صنایع مختلف در آمریکا است. این ایالت به عنوان یکی از ایالت‌های کوهستانی طبقه بندی می‌شود، اگرچه تنها حدود نیمی از مساحت آن در کوه‌های راکی ​​قرار دارد. این ایالت از شمال با وایومینگ و نبراسکا، از شرق با نبراسکا و کانزاس، از جنوب با اوکلاهاما و نیومکزیکو و از غرب با یوتا همسایه است. کلرادو در 1 اوت 1876 به عنوان سی و هشتمین ایالت در اتحادیه پذیرفته شد و پایتخت آن دنور است.

تاریخ کلرادو به نام شهرها، شهرک‌ها، رشته کوه‌ها و گذرگاه‌های آن نوشته شده است. بسیاری از شهرهای ارواح یادآور هزاران کاوشگر و صاحب خانه هستند که در اواسط قرن نوزدهم به این قلمرو آمدند تا رویاهای طلا، نقره و غلات را دنبال کنند. گاوداری‌های وسیع و زمین‌های کشاورزی که توسط پروژه‌های آبیاری عظیم تغذیه می‌شوند، از ویژگی‌های کلرادوی کنونی هستند، همچنین صنایع متنوع و امکانات آموزشی و تحقیقاتی در مراکز شهری این ایالت مشاهده می‌شود.

ایرانیان کلرادو

اولین سرشماری منطقه‌ای کلرادو، در سال 1860، نشان داد که بیش از چهار پنجم از جمعیت 34277 ایالتی روستایی بودند. این الگو تا سال 1910 ادامه یافت، زمانی که نیمی از نزدیک به 800000 نفر جمعیت شهرنشین شدند. پس از سال 1950، شهرنشینی در این ایالت گسترش یافت و در اوایل قرن بیست و یکم جمعیت شهرنشین به بیش از چهار پنجم جمعیت رسید. حدود یک پنجم کلرادو‌هایی‌ها اسپانیایی تبار که عمدتاً مکزیکی تبار هستند.

تعداد آمریکایی‌های آفریقایی تبار و بومیان آمریکایی در این ایالت کم است. بومیان آمریکا در دو منطقه از ایالت متمرکز شده‌اند: کلان شهر دنور با مهاجران قبایل در سراسر ایالات متحده و گوشه جنوب غربی کلرادو، که تنها چیزی است که از حضور گسترده قبایل گذشته در منطقه باقی مانده است. مانند اکثر نقاط کشور آمریکا، گروه‌های اقلیت به دلیل مشکلات در آموزش، مسکن و فرصت‌های اقتصادی با مشکل مواجه هستند. شرایط کار مهاجر فصلی باعث نگرانی فزاینده در تمام سطوح این ایالت شده است. به همین دلیل، میزان ایرانیان در این منطقه از آمریکا بسیار کمتر از دیگر نقاط است و ترجیح می‌دهند تا به ایالتی مهاجرت کنند که تمام شرایط زندگی نرمال در آن وجود داشته باشد.

زندگی در کلرادو

اگر به اندازه کافی خوش شانس نبودید که در کلرادو به دنیا بیایید، ممکن است با یک بار بازدید این ایالت آرزو کنید که کاش این ایالت محل تولد شما می‌شد. در حالی که مردم از سرتاسر جهان در صدمین سالگرد اضافه شدن این ایالت به آمریکا به سمت این بخش از آمریکا هجوم می‌آورند، مهم است که مزایا و معایب زندگی در اینجا را قبل از مهاجرت درک کنید.

بنابراین، در اینجا برخی از مزایا و معایب زندگی در کلرادو آورده شده است. ابتدا با مزایای زندگی در این ایالت شروع می‌کنیم:

  • آب و هوا
  • ماجراجویی بی پایان
  • فستیوال‌ها و مسابقات ورزشی
  • غذا و نوشیدنی
  • فرصت‌های حرفه‌ای و شغلی
  • حس و حال خوب

تمام نقاط دنیا که مردم در آنها زندگی می‌کنند چیزهایی خواهند داشت که چندان مطلوب نیستند و کلرادو نیز از این مقوله مستثنا نیست. معایب زندگی در این ایالت نیز عبارت است از:

  • بادهای شدید
  • مرتفع بودن ایالت
  • آتش سوزی‌های جنگلی
  • خرج زندگی
  • ترافیک
  • سخت بودن سفرهای خارج از ایالتی

کشور

ایالات متحده آمریکا

پایتخت

دنور

بزرگترین شهر

دنور

طول

380 مایل (610 کیلومتر)

عرض

280 مایل (450 کیلومتر)

جمعیت (2020)

5,773,714

رتبه

21

درآمد متوسط خانوار

75,200 دلار

زبان گفتاری

انگلیسی

 

EXT LINKS:

?Why Join Colorado Agents

Comments are closed.