همه چیز درباره ایرانیان نیوهمپشایر و زندگی در این ایالت

ایرانیان نیوهمپشایر • زندگی در نیوهمپشایر • ایالت نیوهمپشایر

ZSany - Advertise With Us Today!

نیوهمپشایر، یکی از 13 مستعمره اصلی در آمریکا، اولین ایالتی بود که قانون اساسی ایالتی خود را داشت. روح استقلال آن در شعار ایالتی «آزاد زندگی کن یا بمیر» کاملا نمایان است. نیوهمپشایر نهمین ایالتی بود که قانون اساسی ایالات متحده را تصویب کرد و به عنوان آخرین ایالتی که برای تصویب این سند به آن نیاز بود، شناخته می‌شود. این ایالت نقش مهمی در انتخابات در آمریکا ایفا می‌کند، زیرا اولین ایالتی است که انتخابات مقدماتی در این کشور را برگزار می‌کند و تصور می‌شود نتایج اولیه آن بر سایر نقاط کشور تأثیر می‌گذارد و باعث ایجاد این ضرب المثل می‌شود: «همان‌طور که اوضاع در نیوهمپشایر پیش می‌رود، برای مردم دیگر نقاط آمریکا نیز پیش خواهد رفت.” این نقطه از آمریکا کوه‌های White و کوه‌های مشهور Mount واشنگتن را دارد که همین موضوع باعث شده که به عنوان یکی از بادخیزترین مکان‌های کشور آمریکا به شمار آید.

ایرانیان سهم بزرگی در جامعه مردم نیوهمپشایر دارند و بسیاری در این ایالت مشغول کار، تحصیل و زندگی هستند. در این مقاله با ما همراه شوید تا بیشتر درباره این ایالات و همچنین زندگی ایرانیان در این ایالت بدانید.

لیست ایرانیان نیوهمپشایر

ایرانیان در این شهر در مشاغل مختلف مشغول به کار هستند و حتی بسیاری این شهر را برای تحصیل انتخاب می‌کنند. برخی از مهم‌ترین مشاغلی که می‌توان در این ایالت پیدا کرد و صاحبان این عناوین ایرانی باشند، عبارت‌اند از:

ایالت نیوهمپشایر

نیوهمپشایر از جمله ایالت‌های کوچک و در عین حال با درآمد متوسط رو به بالا در آمریکا است. این ایالت یکی از 13 ایالت اصلی ایالات متحده است که در نیوانگلند در گوشه شمال شرقی این کشور واقع شده است. این ایالت از شمال به استان کبک کانادا، از شرق به مین و امتداد 16 مایلی (25 کیلومتری) از اقیانوس اطلس، از جنوب به ماساچوست و از غرب به ورمونت محدود می‌شود. پایتخت آن کنکورد است که در بخش جنوبی مرکزی ایالت واقع شده است.

از اواخر قرن نوزدهم، این کشور در میان صنعتی‌ترین ایالت‌های اتحادیه بوده است، اما اغلب تصور همگان از آن به عنوان ایالتی با کشاورزی و دامداری بود. ورمونت و نیوهمپشایر تحت “پادشاهی یانکی” بودند که تحت سلطه پروتستان‌های سفیدپوست آنگلوساکسون بود، اما با این حال این ایالت دارای جمعیت زیادی از ساکنان با اجداد فرانسوی کانادایی، آلمانی، ایتالیایی، لهستانی و سایر اجداد غیرانگلیسی نیز بود. از نظر سیاسی این ایالت به عنوان یک منطقه محافظه کار شناخته می‌شود، اما با این حال تنها بزرگترین منبع داخلی بودجه دولتی مالیات بر سود کسب و کار است. در نیوهمپشایر بخش‌های منطقه‌ای متمایز زیادی وجود دارد که پیشنهاد شده که آنها را به یک سوم تقسیم کنند و تقریباً بخش‌های مساوی آن به مین، ورمونت و ماساچوست اضافه کنند.

با وجود این تضادها، دولت هویت خود را توسعه داده است. نیوهمپشایر به دلیل صرفه جویی در دولت معروف است: نیوهمپشایر هیچ مالیات فروش عمومی یا مالیات بر درآمد فردی ندارد. صرفه جویی در سطح ایالتی پراکندگی مسئولیت در شهرها را تشدید کرده است. اگرچه دولت‌های شهری در همه ایالت‌های نیوانگلند وجود دارند، اما در هیچ ایالتی به اندازه نیوهمپشایر اختیار و مسئولیتی برای ارائه خدمات خود ندارند. یکی دیگر از مؤلفه‌های این هویت، پایبندی شدید به سنت است که نماد آن پیرمرد کوهستان در فرانکونیا است. این سنگ در سال 2003 فرو ریخت. ترکیبی از صرفه جویی، تمرکززدایی، سنت گرایی، صنعتی شدن، قومیت و تنوع جغرافیایی، نیوهمپشایر را برای بسیاری از آمریکایی‌ها بسیار جذاب کرده است.

ایرانیان نیوهمپشایر

در دوره استعمار، اکثریت مردم در ایالت نیوهمپشایر اصالتا انگلیسی بودند، اما هجوم قابل توجهی از اسکاتلندی-ایرلندی‌ها، که عمدتاً از نظر مذهبی پروتستان بودند، در سال 1719 آغاز شد و تنوع قومیتی در این ایالت را دستخوش تغییر کردند. آنها در بخش‌های جنوب مرکزی و جنوب غربی نیوهمپشایر مستقر شدند و نام شهرهای اصلی را با الهام از ایرلند دری، لندندری، آنتریم، و دوبلین گذاشتند.

در گذشته نیوهمپشایر سیستمی از کلیساهای شهری داشت که در آن هر فرقه رسمی به رسمیت شناخته شده می‌توانست در جلسه سالانه شهر برای دریافت حمایت مالیاتی عمومی شرکت کند. قبل از انقلاب آمریکا، پنج فرقه رسماً به رسمیت شناخته می‌شدند که شامل Congregational، Baptist، Presbyterian، Quaker (انجمن دوستان)، و کلیسای انگلستان می‌شدند. در سال 1819 قانونی تصویب شد که تمام کلیساها به صورت خصوصی حمایت می‌شدند و هر فرقه‌ای می‌توانست آزادانه عمل کند.

بین سال‌های 1845 تا 1920، مهاجرانی از تمام نقاط اروپا به نیوهمپشایر آمدند. اولین جماعت کاتولیک رومی در سال 1823 بودند که اولین مدرسه کاتولیک رومی در سال 1859 را در این ایالت راه اندازی کردند. اولین جماعت یهودی در سال 1892 و اولین کلیسای ارتدکس یونانی در سال 1905 تشکیل شد. شورای کلیساهای نیوهمپشایر سازماندهی شد و در سال 1945، سیاست‌های کلی جهان شناسی در این ایالت توسعه پیدا کرد تا بسیاری از ادیان را بتوان زیر نظر آن حمایت کرد. در این میان ایرانیانی نیز به این ایالت مهاجرت کردند که اتفاقا نقش بسیار مهمی در توسعه این ایالت و شهرهای آن داشتند و دارند.

زندگی در نیوهمپشایر

در شمال شرقی ایالات متحده آمریکا، درست در مرز کانادا، نیوهمپشایر وجود دارد. این دولت آرمانگرا همه چیز را برای زندگی نرمال دارد. شهرهای پرجنب‌وجوش و جذاب، جنگل‌های ملی فراوان و کوه‌های پوشیده از برف برای انتخاب یک منطقه زیبا برای زندگی، کافی هستند.

اگرچه نیوهمپشایر کوچک است، اما مطمئناً بین ورمونت و ماساچوست جایگاه خود را حفظ کرده است. اگر عاشق فضای باز هستید و می‌خواهید به ساحل نیز نزدیک باشید، نیوهمپشایر مکان مناسبی برای شماست. در کوه‌های سفید، ماجراجویی‌های بسیاری برای کشف وجود دارد.

در نیوهمپشایر مکان‌های بسیار خوبی برای زندگی وجود دارد و هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. با در نظر گرفتن این موضوع، حقایق سخت مانند رتبه بندی مدارس دولتی، میانگین ارزش خانه و آمار جرم و جنایت نیز برای انتخاب یک ایالت برای زندگی نیز وجود دارند. در ادامه مزایا و معایب زندگی در این ایالت را بیان خواهیم کرد. با مزایای آن شروع می‌کنیم:

  • زیبایی طبیعی در محیطی آرام
  • نرخ پایین جرم و جنایت
  • فرصت‌های اقتصادی و آموزشی خوب
  • عدم وجود مالیات بر فروش
  • عدم وجود مالیات بر درآمد ایالتی بر حقوق و دستمزد

تمام نقاط دنیا که مردم در آنها زندگی می‌کنند چیزهایی خواهند داشت که چندان مطلوب نیستند و نیوهمپشایر نیز از این مقوله مستثنا نیست. معایب زندگی در این ایالت نیز عبارت است از:

  • مالیات بر دارایی بالا
  • زمستان‌های سخت و طولانی
  • تنوع محدود
  • امکانات شهری اندک
  • ترافیک سنگین از بهار تا پاییز

کشور

ایالات متحده آمریکا

پایتخت

کنکورد

بزرگترین شهر

منچستر

طول

190 مایل (305 کیلومتر)

عرض

68 مایل (110 کیلومتر)
جمعیت (2020)

1,377,529

رتبه

41

درآمد متوسط خانوار

73,381 دلار

زبان گفتاری

انگلیسی

(فرانسوی برای تجارت رسمی با کبک)

 

EXT LINKS:

?Why Join New Hampshire Agents

Comments are closed.